Παρέλαβαν τα δώρα των εγκαινίων της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. οι τυχεροί

Παρέλαβαν τα δώρα των εγκαινίων της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. οι τυχεροί

Παρέλαβαν τα δώρα των εγκαινίων της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. οι τυχεροί

Τα δώρα τους, ΔΩΡΕΑΝ θέρμανση για όλη τη θερμαντική περίοδο 2017-18, χωρίς περιορισμό στην καταναλωθείσα ποσότητα σύμφωνα με τους Όρους & Προϋποθέσεις που ισχύουν, παρέλαβαν οι τρεις τυχεροί που αναδείχτηκαν, μετά από ηλεκτρονική κλήρωση με παρουσία της Δικηγόρου Σερρών Ε. Βρακοπούλου.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων εξυπηρέτησης κοινού της «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ» στις 4 Ιανουαρίου.

Οι τυχεροί είναι:
1. Παρταλάς Θεόφιλος, Διαμέρισμα Β1 Παλλαδαρίου 22, Σέρρες
2. Κωνσταντινίδου Κωνσταντίνα, Διαμέρισμα ΣΤ2, Σπετσών 21, Σέρρες
3. Ευθυμίου Χρυσούλα, Διαμέρισμα Β4, Καισαρείας 7-9, Σέρρες

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των εγκαινίων προσφέρθηκε σε όλους όσοι παραβρέθηκαν 10% έκπτωση στη μηνιαία κατανάλωση τηλεθέρμανσης Ιανουαρίου 2017 και 15% έκπτωση σε όσους υπέβαλαν αίτηση για σύνδεση Ατομικής Τηλεθέρμανσης ή Smart Heating.

Τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος συνέπεσαν με τα 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και αδιάλειπτης παροχής θερμότητας Τηλεθέρμανσης, για τη θέρμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και παροχή ζεστού νερού χρήσης, χειμώνα -καλοκαίρι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, για την παρουσία τους όλους όσοι, παρευρέθηκαν κοντά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο είναι δυνατό για να απολαμβάνει όλο και περισσότερος κόσμος στις Σέρρες τα οφέλη της Τηλεθέρμανσης με ακόμα περισσότερες λύσεις και διευκολύνσεις.

 

 

 

 

Share This: