ΠΡΟΦΙΛ ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.

Ως αγαθό, η θέρμανση αποτελεί βασική προτεραιότητα σε όλες τις κοινωνίες, διαχρονικά. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, με τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τη συνεχή εξάντληση των φυσικών πόρων, η ανάγκη για αναζήτηση του καλύτερου δυνατού τρόπου θέρμανσης που θα συνδυάζει οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον, έχει γίνει επιτακτική.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο όμιλος ΙΤΑ, διαθέτοντας πολυετή διεθνή εμπειρία στον χώρο της ενέργειας, παρέχει στην πόλη των Σερρών, τη δυνατότητα τηλεθέρμανσης, της πλέον οικονομικής, ακίνδυνης και φιλικής προς το περιβάλλον, μορφής θέρμανσης.

Το 1999, ο όμιλος ΙΤΑ δημιούργησε τη ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. που επένδυσε τουλάχιστον 42 εκατ. € και από το 2007 λειτουργεί ένα -πρωτοποριακό για την ελληνική ενεργειακή αγορά- έργο, το οποίο ήδη από τότε υπηρετεί αδιάλειπτα την επίτευξη των εθνικών και ευρωπαϊκών στόχων ενεργειακής αποδοτικότητας.

Η όλη εφαρμογή αποτελείται από έναν Σταθμό Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού & Θερμότητας Υψηλής Αποδοτικότητας και από το άμεσα συνδεδεμένο σε αυτόν, δίκτυο Τηλεθέρμανσης, το οποίο διανέμει θερμότητα στα κτίρια της πόλης των Σερρών.

Την εμπορική διαχείριση του έργου της τηλεθέρμανσης, την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, τη μέτρηση και τον έλεγχο των οικιακών καταναλώσεων, καθώς και την είσπραξη των εκδοθέντων τιμολογίων κατανάλωσης ενέργειας έχει αναλάβει θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία «ΘΕΡΜΗ - ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ».

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όραμα της εταιρίας αποτελεί η ανάπτυξη και επέκταση της Τηλεθέρμανσης , ως της πλέον φιλικής προς το περιβάλλον, μορφής Θέρμανσης.

Αποστολή είναι η παροχή της πιο οικονομικής μορφής θέρμανσης στους κατοίκους της πόλης των Σερρών, αξιοποιώντας τους φυσικούς πόρους με τη φιλοσοφία και τις αρχές της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Μυλωνάκης Ιωάννης

Διευθύνων Σύμβουλος

Τσώλης Γιώργος

Διευθυντής Λειτουργίας

Μπόκας Διογένης

Αναπληρωτής Διευθυντής Λειτουργίας

Νικηφόρου Δημήτρης

Τεχνικός Διευθυντής

Νικολαΐδης Ηλίας

Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος

Γκανόγλου Βασιλική

Προϊσταμένη Τμήματος Πωλήσεων

Πραζιούτη Βασιλεία

Marketing Executive

Ελεμέ Ιωάννα

Σύμβουλος Πωλήσεων

Ανδρέου Μαργαρίτα

Σύμβουλος Πωλήσεων

Δεμιρτζόγλου Δέσποινα

Λογίστρια

Κασάπογλου Χρυσούλα

Λογίστρια
TOP